REFERENSSIT

Kiitos Mega-Paula!
Showsi oli pikkujoulukautemme Suuri Succée ravintola Königissä! Showsi ei jättänyt ketään kylmäksi ja ammattitaitoasi ja karismaasi ei voi kun ihailla! Saimme asiakkailtamme loistavat palautteet.

Stiina Seppälä
Liiketoimintajohtaja
Oy Center-Inn Ab / König Helsinki


Mega-Paula kävi väläyttämässä illanvietossamme komian spektaakkelinsa ravintola LUX nightclubissa. Meno oli hulvattoman hauskaa ja vieraat viihtyivät.
Iso kiitos erittäin miellyttävälle artistille! :)

Päivi Oksanen
STAL - Palvelut Oy / DenstalIstuit kuin ”nenä päähän” ABSOLUT Vodkan uusimman lahjapakkauksen, ABSOLUT MASQUERADEn lanseeraustilaisuuteemme Ahjossa lokakuun alussa. Olit koreampi kuin pakkaus itse ja esitys riehaannutti yleisön. Viimeistä piirtoa myöden olit suunnitellut asun ja esiintymisen – voin lämpimästi suositella!

Kaisa Kavekari
Brand Manager Wines
Pernod Ricard Finland Oy


Mega-Paula on seiskamainen megamenestys! Mega-Paula on esiintynyt lukuisissa 7 päivää -lehden järjestämissä glamourluokan vip- ja julkkisjuhlissa Helsingissä sekä koko kansan megabileissä esimerkiksi Seinäjoen Tangomarkkinoilla ja Sokos Hotel Vantaalla. Meininki on ollut aina loistavan innostunutta ja yleisö viihtynyt upeasti.

Jari Peltomäki
toimituspäällikkö
7 päivääMega-Paulan esiintyminen ei jätä showssaan ketään kylmäksi. Niin naiset, kun miehetkin innostuvat hauskasta ja hyvin suunnitellusta kokonaisuudesta, jonka Mega tarjoaa yleisölleen täysin rinnoin-- ketään eikä mitään unohtamatta. Laaja-alainen ja vauhdikas showpaketti on täysin ammattimaista käsialaa alusta loppuun!!!
Taiteilija osaa ottaa yleisönsä ja on hurmaava Persoona sekä siviilissä, että lavalla ja lavan takana.

Petri Lehtinen
Cruise Manager
VIKING LINE OyjOlen moneen kertaan ostanut Megan keikalle niin yritys, yksityisjuhliin ja festareille kuten Tangomarkkinat. Asiakkaani ovat olleet erittäin tyytyväisiä ja tilanneet shown uudestaan ja uudestaan. Mega osaa olla parhaimmillaan niin pienissä kun isoissa tapahtumissa. Hän on suomen johtava drag.

Wille Wilenius
Noisy PromotionMega-Paulan kanssa oli todella ilo tehdä yhteistyötä. Vahva ammattilainen, joka ei takahuoneen ”kaaoksestakaan” kauhistu. Osaa ottaa yleisön haltuunsa jo ensi metreillä ja viedä shown loppuun saakka ihmisiä innostavasti. ”Paulan maneerit hyvin esillä”- eräs meidän shown katsojista sanoi.” Terveisin Forssan Hiusyrittäjät ry.

Katja Perkkiö
Forssan Hiusyrittäjät ryMEGA-PAULA ROCKS!

Mette Lindroth
Viking Line
tuotepäällikkö aluepäällikkö / Baltia


Mega-Paula on ammattilainen, jonka kanssa on vaivatonta tehdä yhteistyötä. Aina iloinen ja positiivinen luonne on myös osa hänen esiintymistään josta tulee hyvälle tuulelle.

Rose-Marie Backström
Toimitusjohtaja Suomen Stand Up Club Oy Ltd


Mega-Paula oli tuottamamme Kolumbus promootiokiertueen vetonaulana vuonna. Kiertue vieraili kesäfestareilla ja telttamme oli aina aivan tupaten täynnä kun Mega-Paula oli lavalla. Tuhannet ihmiset kuvauttivat itsensä hänen kanssaan ja saivat ikuisen muiston kohtaamisestaan tämän karismaattisen artistin kanssa. Samana kesänä tuotimme Tangomarkkinoille Seiskan bilepuistoon Kaapista Ulos shown, joka säväytti humoristisilla hahmoillaan. Mieleenpainuvimman roolin showssa Mega-Paula teki Matti Nykäsen Mervi-vaimona.

Heidi Ekholm-Talas
Toimitusjohtaja
BSG Marketing Oy


Mega-Paula on Rock !

Mega-Paula on esiintynyt useammissa tapahtumissa, minkä olen järjestänyt. Tämä esiintyjä ei jätä ketään kylmäksi, vaan toimii kympillä, ja on takuuvarma esiintyjä, joka saa yleisön hullaantumaan ja villiintymään salaman nopeasti. Aivan ihana pakkaus!

Eeva Jaakonmaa
Tuottaja